jaaow

The piece is gone, left the puzzle undone

hejhopp

va nere på intersport i måndags för att hitta en ny innebandyklubba, stod och valde mellan två stycken men det blev lite svårt att välja så köpte båda! blev att testa den ena på träningen igår, funkade bra faktiskt, men blir nog att köpa ett ace blad istället som jag hade på förra!

Bad decisions, that's alright

Mistreated, misplaced, misunderstood
Miss 'No way, it's all good', it didn't slow me down
Mistaken, always second guessing, underestimated
Look, I'm still around

flopp

hatar verkligen mig själv för det här

arging!

arg tjej går och lägger sig efter att en satte sig på favoritklubban på träningen idag så den gick av.. blir att hitta ett ntt bra skaft, bladet blir absolut kvar!

så kan det gå,

sämsta prestationen på ruskigt länge från min sida, men 2;a i cupen ska man väl kanske inte klaga på. ser fram emot helgen, får se hur den slutar helt enkelt bara, kan ju sluta hur som helst! blir en snabbtur till skolan imorgon också så slipper några timmar på praktiken, gottigt!


one

Du är bäst nu men du var bättre förr
Jag gillar att du säger vad du tycker
Men det du säger att du tycker säger inte mycket

Jay

kung, genom alla tiders idol
 


helloooo,

sitter och kollar på the big bang theory, tur att sheldon cooper finns. gör dagarna lite bättre faktiskt!
imorgon ska jag även orka mig iväg till praktiken också, är väl inte direkt så jobbigt eftersom det inte finns så mycket att göra där men ändå!

Our whole universe was in a hot dense state,
Then nearly fourteen billion years ago expansion started. Wait...
The Earth began to cool,
The autotrophs began to drool,
Neanderthals developed tools,
We built a wall (we built the pyramids),
Math, science, history, unraveling the mysteries,
That all started with the big bang!


without

Can we bring yesterday back around?
Cause i know how i feel about you now.


ahaaja,

ehm, arg kanske? aah ungefär, känns ju .. så där? bra att dra en slutsats utan att ens ha tagit reda på vad som är rätt eller fel? ja tack, men visst kör på! jag tar tag i det själv istället :)

if you'd only care

And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be
We've had our doubts


måndag

så sjuhelsike less så det finns inte.
aja, skönt att börja praktiken tidigare för förmiddagen går så mycket snabbare än eftermiddagen. kommer även vissa till badet som man kan spana in lite, extra plus i kanten på denna praktikplats.

game

lesjöfors/filipstad-kristinehamns IBF
1-1 efter första perioden, 4-2 efter andra perioden, 5-6 tillslut.
bänka mig själv när det gått kanske 8-10 min av 3;e, frustrationen tog över, sånt som händer. blev att få bort det och va med de sista 5 minuterna igen, dunkar in ett slagskott från pg´s pass på frislag upp i krysset 18.02, ruskigt skön känsla att avgöra. förkylningen blev ju inte dirket bättre av att spela match! Match på onsdag igen hemma mot gs 86 kl 18.30 i brogårn, hoppas på att va frisk? ja.

I'll keep a part of you with me

En vecka gjord av åtta. har varit i badet hela denna vecka, blir även att va där nästa vecka också så att jag skulle få va med 1;e badmästare malin som varit sjuk denna vecka! ny tid blev det också.. 08.00-15.00 men det får väl gå! kikar på idol, eller ja kikade eftersom det är annat nu, Jay är då den bästa som någosin varit med i idol i alla fall. aja, nu får det räcka, tack & hej.


When I look back
On these days
I'll look and see your face
You were right there for me


för dig ska jag, göra det tusen gånger om

min nacke dödar mig, min rygg dödar mig, sen ska jag inte klaga mer. men i alla fall, hade brottarfys med innebandyn igår och det var ruskigt kul att få göra en sådan träning igen! även lycklig över att jag fortfarande kan göra huvudvolt & handvolt så aah! man blev riktigt sugen på att börja brottning igen i alla fall. har snart gått en vecka på praktiken, kan inte påstå att det händer allt för mycket dirket i badet. får se om det blir arenan, gymmet eller cafeterian nästa vecka! nu ska jag återgå till att klaga på hur ont jag har :)

RSS 2.0