sånt är livet

vissa dagar vill man helt enkelt spola tillbaka, men det är aldrig något som går. vissa dagar ångrar man mer än andra, idag är en sån dag och det känns pissigt rent ut sagt. men det är ju även som sagt sånna dagar som alltid kommer finnas där runt hörnet när man som minst vill att de ska komma. det enda man kan hoppas på är att det blir bättre, men det brukar heller aldrig hända. menmen, ibland blir det helt enkelt inte som man vill att det ska bli och det gör bara allt så mycket värre. finns inget annat än att försöka hålla huvudet högt, även när det går som tyngst. 

 you tossed it in the trash

yes,

you'll end up like the others
With no respect for another
Your pain is what we desire
Such a replaceable liar


måndag

trött på allt och inget just nu, så himla arg och besviken men det är väl sånt som händer. matchen igår var ju inget å hurra åt för min del även om det blev 4-4. har även en känsla av att min träning ikväll inte kommer gå så bra men det är väl också saker man får ta. aja, tack & hej.

aah,

där dog mitt sista tålamod....

tack å hej, nu går jag och lägger mig

måndag

hopp, mycket tjohej på praktiken idag, telefonen gick typ i ett och både svt och nkp kom dit för att få intervjua på grund av det som hände i helgen. lite tråkigt att sånt händer faktiskt. aja, sitter just nu och inväntar träning, det är väl de possitiva denna dag! och imorgon måste jag iväg till skolan för att fixa med UF, inte så rockigt att åka till skolan faktiskt.

lördag!

match idag, vann mot lesjöfors med 9-2! blev två mål för mig. efter det så blev det snabbt hem och göra sig i ordning, sedan ner till hallen igen och kolla lite på u laget och sedan iväg hem till emma för att fira henne! drack och åt gott, men orkade inte följa med när de skulle ut så nu sitter jag här henma istället. imorgon blir det att kolla på ännu mer innebandy, kulkul! kanske fotbollsträning också, får se hur det blir med den saken.


fredag

fick träna lite på min engelska idag på praktiken, inte så jätte kul men ändå.. sitter och väntar på att mamma ska komma hem med mitt godis! imorgon är det match igen som gäller, 14.00 i brogårdshallen mot lesjöfors, de blir grejjer de.  Blir även att fira emma imorgon, blir nog skoj!

hejhopp

igår! så färgade jag håret rött igen, va ett tag sen senast. och idag så har det varit ännu en dag på praktiken, har även bytt en tisdag mot en lördag så att jag ska kunna åka iväg till skolan en sväng. så nästa lördag blir det att vara på praktiken 10-16. ska även få jobba där någon helg, kul att tjäna lite moneeeey! aja, träning om några timmar, annars.. ingenting!

måndag

blev tillbaka till praktiken idag. på morgonen/förmiddagen var det lugnt så jag hjälpte camilla att städa på relaxen. runt halv 2 så blev det fullfart i cafet i alla fall, va ju som sagt studiedag för folket i kristinehamn. satt knappt still 30 sek för ens det va någon som skulle ha nått. gjorde i ordning typ 8 pannkaksmenyer och skyndade på som en galning för att hinna med allt! menmen, ska även träna idag dum som jag är, kommer väl säkert inte kunna prata över huvud taget imorgon. jaja, big bang theory nu! yaaay


all i can

Ärligheten varar längst
men det är oftast den
som man i slutändan
inte vill höra.

what's the delioooo

nyår var helt okej, kommer lägga ut lite bilder när folk har lagt in alla bilder på datorn. dags att ta tag i pluggandet nu, men inte idag. ska även träna fotboll idag som jag inte gjort på ett bra tag nu, får väl se om jag orkar springa på en stor plan :) i söndags var jag även på färjestad - saik, va en bil som börja brinna när vi skulle åka hem, lite coolt att se men ändå inte. hoho


RSS 2.0