whataya want from me?

tisdag = heldag i skolan. först specialidrott och sen så hade vi religion.. inte den roligaste dagen direkt! är kort dag imorgon som tur är. trodde jag skulle köra lite bil idag, men det verkar inte som om det kommer ske, får väl ta det någon annan dag. just det, kläderna från HM kom idag också, dock inte det jag ville ha mest utan det kommer en annan dag istället..

Fick bli en bild på mig och linnea från nyår 09!  



jag vet vad du tycket, du vet vad jag tycker. Den enda som kan göra allt helt bra igen är jag. Det är jag som måste få tänka, det är jag som måste få se vart allt är på väg, inte du.

måndag

carro och elin kom förbi 10 över 8 imorse och hämta mig för att sedan åka till skolan, hade lektion till 20 över 11. vi käka mat och spela lite pingis med victor i väntan på att max skulle sluta. Fortsatte spela lite när han kom, jag och carro var ju klart bäst och max & victor sämst :) sen så skjutsa carro hema alla. ikväll så blir det träning i åtorp och imorgon bitti så är det första träningen i skolan för detta läsår. Är bara vi 3;or så det blir nog skoj!

Now here's the sun, come to dry the rain
Warm my shoulders and relieve my pain

Dancin' little marionette

va på fotboll förut och tyvärr så förlora åtorp.. efter det så körde jag bil, först till mormor och morfar och sedan en tur till skärgården och det gick bra. Imorgon blir dert skolan, går 08.40 till 11.20 så dert blir en kort dag, blir även träning på kvällen!
jag och victor ska starta ett band om någon vill joina så är dert ju bara att säga till, alla erbjudanden är välkomna! dock så är de bästa instrumenten redan upptagna :) 


Just gonna stand there and watch me burn
Well that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear my cry
Well that's alright because I love the way you lie


söndag

matchen igår blev tillslut 3-3, vi spelade med 1 mindre hela andra halvlek så vi hämtade upp 1-3 till 3-3! efter matchen så åkte jag till jimpan och nu så är jag hemma igen. väntar just nu på mat och efter det så blir det att åka till åtorp för att kolla på när vårat u-lag möter villastaden. kanske även blir att köra lite bil ikväll.


You, appear just like a dream to me.


Lördag

idag är det match mot skattkärr, det man hoppas på är ju vinnst men man vet ju aldrig hur det blir. matchen är 4 så det blir strax att packa och så för att sedan va klar i tid för en gångs skull!

konsten att va lycklig är ganska svår

back on track

allt gammalt är borta, nu ska massa nytt in. nu kör jag igen! får hoppas att det blir bättre och snyggare denna gång.

skolan har börjat, gått nästan en hel vecka, helt okej schema också så man ska ju inte klaga allt för mycket.
blir inte så mycket skrivande nu, blir mer sen när man har mycket att skriva så detta får duga denna dag.


RSS 2.0