söndag

Först och främst, gårdagen var riktigt trevligt! blev först att kolla på u-laget i innebandyn och sedan åkte jag hem till Linnea där linn louise och emma var.
Har suttit och pluggat hela dagen, religion är det tråkigaste som finns tror jag! tur att det bara är en 50 poängs kurs i alla fall. Snart blir det att käka och efter det så blir det att åka ner till hallen för att hejja fram A-laget till seger mot munkfors :) Tur att jag har börjat träna så att jag snart får börja spela igen :D

lycka!

Är så otroligt lycklig för idag skaffade jag min balklänning! så nu vill man ju bara att balen & studenten ska komma så att man får använda klänningen :D
Gårdagen spenderades hemma hos caroline med henne och elin men innan elin kom så käkade jag & carro pizza!
mycket mysig kväll, tack för det flickor små :)


When I see your face
There's not a thing that I would change

att sjunka så lågt borde inte gå?

har inte skrivit här på nästan en vecka men det finns ju alltid anledningar till sånt! Skolan är som vanligt, alltså riktigt tråkig! tur att man har en sådan underbar klass :) Igår så solade jag med Caroline och efter det så tog vi en fika på orion. fick ett behöligt samtal med henne och det är jag ruskigt glad för, tack :)
Bild från 25/9

liver rullar på, även om det har kommit ruskigt jobbiga förhinder på vägen, fattar inte hur en person kan sjuka så lågt.. helt sinnes. vissa saker sårar mer än andra och detta var verkligen att gå över gränsen.
Aldrig mer ska jag träffa någon som beter sig som du gör! tror man inte på någon som man säger att man älskar mest av allt i hela världen så måste det ju ändå va något som är fel. förstår mig inte på dig just nu och kommer nog aldrig att göra det. Du sjönk längre än vad man kan och du kommer aldrig att stiga igen.


onsdag

mitt huvud tar kål på mig, skolan tar kål på mig, allt tar kål på mig. jag vill till egypten nu på en gång så jag slipper allt.

Goodbye to all my yesterdays

har insett att jag inte orkat skriva lika mycket som jag brukar den senaste tiden! händer ändå inget intressant i livet just nu, i alla fall inte något som någon annan har nytta av förutom mig å de personer som är inblandade, eller nåt!  Nu är det även inte så lätte långt kvar tills vi drar till egypten!
Höstlov första veckan i november
går i skolan 1 vecka och en dag efter det
Åker till egypten 1 vecka
går i skolan 2 dagar
sen är det praktik 8 veckor, alltså ingen skola på hela vintern ungefär!
nu ska jag köra bil och sen försöka orka plugga för aah, jag har redigt mycket att göra :)



När man hittar tillbaka till en person, så förlorar man en annan. eller?

Hur kan man nånsin va beredd?

Du var allt jag nånsin önskat
Du var allt jag nånsin drömt
Du var den som fick mig att minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du var den som fick mig att hoppas
Du är fortfarande den som får mig le

just stay strong,

allt gick från underbar till värdelöst.
allt gick från lycka till hat.
allt gick från glada skratt till tårar.
nu är det slut och allt känns så himla konstigt.
får se vart allt bär, man får hoppas på lycka igen..


everyday feels like sunday

ganska intressant dag faktiskt. fick stå still och vänta med tåget i välsviken pga att en dam som skulle gå av tåget tydligen hade ramlat och gjort illa foten så vi fick stå där och vänta på ambulansen i ca 20 min. har hållt på med projketarbete hela dagen typ, så har inte hänt direkt mycket i skolan! imorgon däremot så ska jag, carro, elin, erik och oscar åka till alingsås för att kolla på när den andra oscar spelar sin sista hemma match!
Men nu blir det att hämta käk och sedan fortsätta kolla på idol! blir ledsen om inte daniel går vidare..

RSS 2.0