första dagen på praktiken..

..Så hände det inte så mycket faktiskt, började med att gå runt en sväng först, sitta och prata lite. sen så skulle jag va med badvakterna, anna & linus som jag kommer va med hela veckan dessutom! Just det, när jag var nere och bytte om, helt själv så gick brandlarmet, fick lite panik faktiskt. visste inte dirket vart jag skulle ta vägen men gick upp till receptionen och som tur va så var ju alla andra där också! imorgon så kanske ja ska vara med och bada när det är simskola, får väl se hur det blir med den saken. i så fall så ska jag även testa vattenrutchbanan och slå linus rekord ;)


sholahopp

trött på falska förhoppningar,
trött på svek,
trött på lögner,
trött på dig.

blahblahblah

Imorgon ska jag typ skämma ut mig på stan med min syster och carro! sveamagasinet har samma sak som förra året, några går "luciatåg" eller nåt på stan typ utklädda. Blir smink och stora fluffperuker denna gång! varför vi gör detta har jag inte ens tagit reda på men vi får väl se om det blir roligt eller ej!

nu kan det bara bli bättre.

Vem ska jag spela?
Vem ska jag låtsas att jag är?

you'll always win

On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind

uppdatering från resan till egypten

Egypten, Hurghada, va helt underbart, hade gärna varit kvar någon vecka till. kanske en månad eller så! är även lycklig för att jag lyckades bli bruuun! i alla fall, finns inte dirket något att klaga på, det enda skulle va att det var lite för mycket flugor men utifrån det så va alla som jobba där helt underbart snälla och det va otroligt mycket mat och efterätt jämnt..! va ca 30 grader varje dag och jag har aldrig varit så omtyckt som jag var där ;) Testade även på att snorkla och det var nåt bland det grymmaste jag gjort! orkar inte ladda upp så mycket bilder för det tar så lång tid men några kommer upp i alla fall.  bara att klicka!
  

  

  


skol SM

får börja bli lite bättre på att skriva här känner jag! men i alla fall..
Igår så var vi iväg till Västerås med fotbolls tjejerna för att spela åttondels final i skol SM. Det blev vinnst med 3-0 mot rudbeckianska och jag stod för alla tre mål, känns rusktigt bra faktiskt! pappa kom hem förut med ett utklipp från VF där det stod om just vår skol SM match, en del av det var: " Åtorps anna zander svarade för samtliga tre fullträffar, två distans- och ett närskott i matchen som spelades på Swedbank park." Nu blir det att tagga om för kvartsfinal! idag blir det kalas för syster fyllde 20 igår och imorgon så är det innebandymatch som står på schemat nere i brogårdshallen mot sunne kl 17.30. dags att börja packa snart också, resan kunde inte komma lämpligare än vad den gör nu faktiskt.

k-k-k-k-keeper

I said i`m not coming back, is it
You only want what you can`t have. That ego turning
Just too bad for you, that when you had me
Didn't know what to do,game over. You lose.

Update

dåligt med skrivande här, så dags att skriva igen!
halloween i helgen, på tok för knäppt och för mycket men man lever i alla fall. Det var riktigt kul hemma hos emma, blev även mastis en sväng! tror nog inte jag ska va utklädd till kizz nåt mer i alla fall, ska nog vara något mer .. nytt nästa gång! tackar a för skjutsen hem haha!
och jises va människor kan va dumma i huvet.. helt sinnes att man ens tänker så :)

bilder från halloween, just klick:
       
   
    


RSS 2.0