SJ suger

ingen skräll direkt att tågen krångla, blev ersatt med buss men den blev full så fick vänta på x2000 som kom 08.33 idag! kom före extrabussen i alla fall så tjäna på det. Hade redovisning på organisation och ledarskaps lektionen, det gick väl hyfsat, hade inte direkt hunnit läst på nåt om de vi skrev men karamellkungen går alltid hem ;) sen så blev det även redovisning på naturkunskapen, blev att läsa rakt av där med eftersom man inte hade så lång tid på sig att förbereda sig. Nu har jag fått låna min morbrors mobil som han hade i typ 2 månader, lite mer "nice" än min så. hihi! sitter och kollar på idol just nu, blir att fixa lite käk när det är slut, sen duschen och sen sova!
hare gott folket!

wuuuups

aah, jag märkte igår eller i förrgår att min räkning bara steg och steg sen så insåg jag att jag hade skickat över mina 5000 sms i månaden.. så idag fick vi en räkning, stod att jag skickat 5900 sms! det är alltså 600 kr extra.. 600 kr för mycket för den delen, helt sinnes alltså! men nu snart så hoppas jag att det ställs om så att jag får skicka sms igen ;)

onsdag

orkade äntligen göra färdigt min labbrapport och lämna in den men bara för det så orkar jag inte göra något annat :) sitter typ och väntar på att klockan ska bli halv 8 för då så ska jag kolla på innebandy med min kära vän Caroline :) (du kan klicka på hennes namn om du inte fattar *blink*)
blir nog att sova sen dirket när jag kommer hem för jag är så sjukt trott!


tisdag

igår så tog jag en liten fika på stan med caroline när vi hade släppt av max efter vi hade kommit hem från skolan! sen åkte vi hem till henne och så var jag där tills jag skulle på avslutningen med fotbollen! fick en tavla med massa bilder på mig och så stod det även: årets skyttedrottning div.4! asbra ;) hade även skolfoto igår, usch och fy..
idag så blev det heldag i skolan, fick min labrapport gjord, eller ja ska ju skriva in den på datorn också! sen måste jag även göra så jäkla mycket religion.. betalade även in till ALANYA idag, fyfan va kul det ska bli!! nu ska jag fortsätta plugga fram tills idol börjar, HEJJA DANIEL


jag, caroline, jesper & jonas


How long can we look at each other
Down the barrel of a gun?

lördag/söndag

Lördag: Spenderade hela dagen med Caroline, kollade först på innebandy sen köpte vi godis, körde runt på lite folk sen hem till henne och gjorde våfflor :) sen så fick vi köra runt på folk igen! efter det åkte vi till coop och sedan plockade vi upp max runt halv 9 nån gång! vi åkte till lilla konsum för att hyra film och sen hem till carro för att kolla på den! vid kl 12 så skjutsade carro och max hem mig sen blev det att kolla lite på tvn innan det blev sängen!
Hade en väldigt trevlig dag med carro, och en väldigt trevlig kväll med carro & max :) tack!



Söndag: Idag så känns det som om allt är fel, klagar på allt och alla. lite otur att det är match just idag men får väl se till att man vänder på det till något bra istället. blir snart att packa väskan och sedan äta sen bär det av till karlstad för match på västerstrand mot råtorp kl 17.00 !


fredag hela veckan

okej, hur trött som helst och imorn ska man åka till åtorp typ 07.15! hände inte så mycket i skolan idag eller jo kanske, eller beror på hur man ser det kanske? även tur att matchen på söndag blev flyttad till kl 17.00 på västerstrand istället så då får jag äntligeeeen sova ut lite. Imorn så ska jag även bege mig ner till brogårdshallen för att kolla på innebandy, kommer bli hur sugen som helst på att börja igen så det är sjuk! aja, väntar på att idol ska börja, det är ju bara 46 min kvar så det är lugnt :)


allt är så patetiskt att man inte ens orkar bry sig längre

karamellkungen bara det godaste gott!

aah, vann matchen igår med 5-4 gött dee! skolan idag = först organisation och ledarskap! vi ska skriva om ett företag så jag amanda och linnea valde karamellkungen ;) DOCK så klippte jag ut arbetet förut i skolan för att fixa framsidan å sen så glömde jag klistra in allt igen.. tur att jag inte hade skrivit mycket i alla fall! På eftermiddagen så blev det att åka till universiteted med naturkunskapen för att göra olika labber, ska även skriva en labrapport om det tills på tisdag..Nu ska ska jag skriva det jag tog bort från vårat arbete sen blir det idol, eller ja blir ju att kolla på idol under tiden! hoho.

onsdag ffs!

IDAG så blev det kort dag i skolan, vi skulle måla om vad aah nu har jag glömt vad det var tyvärr men det var jag, amanda, filip och kalle som måla tillsammans! blev väldigt vackert eftersom alla var väldigt konstnärliga eller ja, amanda var faktiskt det så :) nu så ska jag försöka bränna en skiva som vi kan ha i omklädningsrummet innan matchen! aah, match i environiq kl 20.30 idag mot råda! kan inte bli mer taggad alltså, nu jävlar ska vi mosa bönder? vet inte riktigt vad dom är men de är från munkfors i alla fall ;)
 

beat it

stannade hemma från skolan idag, vaknade med feeeber! jätte kul. aaaaah borde göra lite religion med jag känner verkligen inte för det just nu, känner inte för nåt helt enkelt. Kunde inte somna om efter att jag hade sjukanmält mig så jag har varit vaken för länge känns det som, trött hela tiden men det går inte att sova. Imorn blir det i alla fall skola och även match på kvällen i environiq arena i kristinehamn! ska fortsätta med det jag höll på med förut nu, alltså inget.

Now I know we said things did things that we didn't mean
And we fall back into the same patterns, same routine
But your temper's just as bad as mine is
You're the same as me,
but when it comes to love you're just as blinded

måndag!

åkte bil till skolan idag med carro, elin, max & victor! försöker just nu plugga lite, kan inte påstå att jag lyckas så bra med det faktiskt. om cirka 1 ½ timme så blir det att åka iväg till träningen, får väl se hur det går att träna idag.. aja, fixar mat just nu också å sedan blir det att fortsätta, eller ja börja plugga!


söndag eller?

dagen blev så att jag tog en 1 timme och 40 minuters promenad med fröken Emma Quist ut till skärgården (hennes päron). skulle egentligen ha gått lika lång tid hem men va tvungen att åka bil bara för att maten va klar. Har spelat fotboll med pappa och rocky på gården, sen så har jag även kört bil! jag är för jävla bra alltså, kanske inte men nästan! alla sitter och kollar på valvakan, det orkar tyvärr inte jag utan snart blir det att sova istället. Tycker att det låter som en kanon ide.


favoriter,

Här är ju som sagt favoriten frå förra året, så jag kännde för att lägga upp detta! spola till 0.20 så blire musik på en gång ;)


Sen så har det ju kommit en ny liten favorit detta år, som också borde va med här!  här får man spola till 0.31 om man inte vill höra allt tjat!

So lost in the moments

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like

You don't get another chance?
Life is no Nintendo game


Lördag!

Matchen blev inställd, förmodligen så kommer den spelas på onsdag i arenan här i kristinehamn istället! skulle va lite roligt faktiskt. Har även röstat idag, återstår att se om det blir som jag rösta ;) Kanske blir storforsmarken sen, beror på om någon i min kära familj vill skjutsa fram och tillbaka, kan väl fjäska lite så går det nog bra! nu ska jag äta mat.

Don't stop believin'

torsdag

tja jag är sjuk och har varit hemma hela veckan, blir väl skola imorn tyvärr.. tror jag i alla fall :) nu, sitter jag och kollar på tv ska väl göra nåt att äta strax också. Mamma tvingar mig att gå på en promenad idag för hon tycker att jag behöver göra det eftersom jag bara har varit inne sedan i söndags typ, va ute igår lite men! eller ja.. har ju varit ute med rocky någon gång också. aja, nu slutar jag skriva.

yeah,

Tired of being something that I'm just not


söndag

idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Har ÄNDRAT allt på min tlf vad gäller namnen eftersom när jag bytte så kom efternamnet först på alla... aah min "nya" telefon har ju gått sönder, kul efter bara 2 månader ungefär!.. aja, Stod i kiosken idag när U-laget spelade mot rävåsen, dom förlora med 5-1 men spela så sjukt bra. nu sitter jag och äter hemmagjort pizza, asgott, kollar samtidigt på mamma mia i brist på annat på tvn. efter allt detta så ska jag sova i hopp om att förkylningen blir bättre..

Lördag!

sitter hemma hos Emma just nu och kollar på tv och käkar godis och har det mysigt! spelade match idag, förlorade med 3-0 tyvärr, tråkigt att möta lag som inte spelar fotboll.. nu ska jag fortsätta kolla på tv med emma och imorn så blir det astt åka till åtorp och kolla på u-laget när de spelar deras sista seriematch mot rävåsen!
HejSvejs!

fredag!

lugn dag i skolan, hände inte direkt nåt! va nere på stan på eftermiddagen med elin och amanda för att kolla lite efter sponsorer, ingen dirket stor lycka där tyvärr.. NU sitter jag och kollar på idol när de är i karlstad och jag blev helt kär i daniel norberg som sjöng först! helt otroligt bra alltså om jag ska va ärlig! :o sitter även om väntar på mat OCH imorgon så bär det av till Torsby kl 10.00 för match!

 Liten tjej

dagidag

aaah i dag så blev det att besöka museet med Historia B klassen då, var väl si så där men man slapp ju sitta i ett klassrum och jobba arslet av sig i alla fall :) efter det så käkade jag på stan med mändy & emma och sedan blev det att åka till skolan för att ha naturkunskap B! Körde lite bil när jag kom hem, går bara bättre och bättre nu! asbra ja men visst. Imorgon så blir det att jobba järnet med projektarbetet utan caroline som ska på bröllop, men det klarar vi galant ändå ;) nu ska jag fortsätta dricka mitt te i väntan på idol!
Me and Mändy, branäs

onsdag

NU NI GRABBAR & TJEJER! nu är projektarbetet i full gång och det rullar på som smort! På fredag blir det att fixa ännu mer. Idag så blir det träning, kanske? aah vi får se. nu sitter jag i alla fall och kollar på tv. körde lite bil med pappa innan han åkte upp till jobbet och det gick bra.
Här kommer de snygga bilderna som vi tog idag till våran andra blogg som är http://wedoitforlife.blogg.se , länkar så man kan kika in på den! om inte länken funkar så får man söka själv ;)

once again

måndag. Tidigt dag i skolan, tog bussen hem med elin och max och nu sitter jag här som jag har gjort i någon timme nu. är astrött efter helgen men jag är t.o.m så trött att jag inte orkar sova. kanke blir att köra lite bil sen, får se vad mamma känner för det. ingen träning ikväll heller på grund av att u-laget spelar match, det tackar jag väldigt mycket för!
imorgon blir en jobbig dag.




Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet

bilder,

så där ja, nu har jag fått alla bilder av linn så här kommer dom. dock inte alla för det var en del!



Söndag

vann matchen igår med 2-0, blev ett mål från min sida! blev att försöka göra sig iordning fort och så men det funka inte dirket. åkte hem till emma runt 8 även linn var där och jesper. gick iväg till mastis runt 11 nångång tror jag nog. Första gången jag var där, inte så jätte mycket folk men massa andra roliga saker kom upp ändå! när jag får bilderna från linn så kommer de upp här på en gång! snart ska jag köra bil sen så blir det att sova tidigt idag kan jag lova. Var även och kolla på fotboll förut, ifk kristinehamn-sifhälla med carro, rasmus och erik. ifk vann med 3-0, maxen var duktig!


fredag!

åkte bil till karlstad idag med carro & elin för att sedan ha stugpass där det inte hände så mycket! på eftermiddagen så blev det fullfart med projektarbetet och jisses vad roligt det kommer bli om det kommer att gå igenom! kanske inte blir newbody, men kan bli annat så man får hoppas på det bästa! vid kl 3 så blev det att ta bilen hem igen och då åkte även max med, tog en tur förbi ölme och marieberg typ för att max tyckte att det är så fint där? aah i alla fall, carro trodde att hon hade tappat bort sin plånbok men som tur var så hittade hon den i sin pappas bil :) imorgon så blir det match mot grums borta, blir nog 3 p ska ni se! efter det så blir det hemma till emma och sedan ut på krogen! nu blir det att kolla på Sverige-Ungern!


Torsdag

har nu insett att torsdagar kommer vara den värsta dagen i skolan. Först Historia B och sedan Naturkunskap B, inte det roligaste kan jag påstå.. aja hoppas på att kunna köra lite bil idag men det beror ju på ifall någon orkar köra med mig. Just de!! blev klart att jag har praktikplats nu så jag är glad, ute i god tid för en gångs skull!

m, If I had told you the right things
Would it matter at all?

onsdag

skolan idag, blev att snacka igonom projektarbetet! jag, carro, amanda & elin ska cykla lite här och där, kommer nog bli skit roligt om det kommer funka! slutade 20 över 11, blev kvart över 12 bussen hem och nu sitter jag här. ikväll så blir det träning.



And you, you really thought you knew
Everything to do
With holding onto me and holding on
This time is making me slip right through your hands
And now you don't understand
Trying to find love all yourself

RSS 2.0